Peräkonttikirppis 17.4. 2010

Huhtikuisena lauantaina järjestettiin Härmälän oma peräkonttikirppis Kalmarin parkkipaikalla yhteistyössä useiden Härmälässä toimivien yhdistysten kanssa. Kirppikselle osallistuminen oli ilmaista, ja kaikkiaan tapahtumaan ilmoittautuikin noin 70 myyjää. Tapahtumassa oli yksityisillä ihmisillä ja eri yhdistyksillä omat myyntipisteensä, ja Härmälän Marttojen kanttiinista sai ostaa kahvia ja pientä purtavaa lämmikkeeksi. Sää ei ihan täydellisesti suosinut tapahtumaa, sillä tuuli oli melko kylmää ja navakkaa, vaikka aamu näyttikin aurinkoiselta. Siitä huolimatta kirppiksellä tehtiin hyviä löytöjä, ja tunnelma oli hyvä. Tapahtuma kannattaa ehdottomasti järjestää toisenkin kerran, ja toivoa että ensi keväänä kirppispäivälle osuu lämpimämpi sää. Tässä muutamia kuvia tapahtumasta.

Kuvia tapahtumasta(klikkaa kuvaa niin näet sen isompana)

Härmälän marttojen kahvio Härmälän Omakotiyhdistyksen myyntipiste

SPR Härmälän myyntipiste Härmälä-Seura ry:n myyntipiste