Toimintakertomus

Härmälä-Seura ry:n toimintakertomus 2017

1. Johtokunta

Johtokunta piti toimintavuoden aikana 5 kokousta. Johtokunnan puheenjohtaja Juhani Skogberg, varapuheenjohtaja Veli- Pekka Eloranta, sihteeri Tuula Harkonmaa ja rahastonhoitaja Antti Sato. Johtokunnan jäsenet olivat Aarno Ivendorf, Kyllikki Nikkanen, Niilo Paldanius, Jari-Pekka Heimolinna, Veli-Pekka Eloranta sekä varajäsenet Erkki Nikkanen ja Antti Sato. Nettivastaava Veli-Pekka Eloranta, Nurkkakunta päätoimittaja Jari-Pekka Heimolinna ja ilmoitusmyyjä Juhani Skogberg.

2. Toiminnan tarkastajat

Toiminnan tarkastajina ovat toimineet Merja Sandholm ja varalla Tuija Sandholm.

3. Jäsenet ja talous

Seuran jäsenmäärä oli vuoden lopussa 106 jäsentä. Jäsenmaksu henkilöjäseniltä oli 10 euroa, yhteisöjäseniltä 30 euroa ja ainaisjäseniltä 60 euroa. Omatoimisia tuloja kertyi kirjojen ja korttien myynnistä sekä kesätapahtumasta. Kirjoja oli myynnissä myös Tampere-Seuralla. Nurkkakunta -lehti ilmestyi 4 kertaa.

4. Vuosikokoukset

Sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 22. päivänä maaliskuuta Kuuselan Seniorikeskuksessa. Sääntömääräinen syyskokous pidettiin 29. päivänä marraskuuta Studio Partolassa.

5. Tapahtumat ja retket

Härmälän turvallisuuspäivässä oltiin mukana toukokuussa Härmälän koulun alueella. Härmälä-Seura osallistui tapahtumaan siten, että Kyllikki Nikkanen oli tilaisuudessa myymässä seuran kirjoja ja kortteja sekä esittelemässä seuran toimintaa. Tilaisuus oli suosittu. Kävijöitä oli arviolta 150-200 henkilöä.

Kevätkävely tehtiin Pärrinkoskelle 20.4. osittain bussilla perille. Mukana n. 40 henkilöä.

Kesäteatteri Komediateatterissa.

Etelä-Tampereen kyläjuhlat 1.9. Hatanpäänniemen Pajaniemessä, yli 500 osallistujaa.

25-vuotisjuhlat 29.11. Studio Partolassa.

6. Tiedottaminen

Nurkkakunta-lehti jaettiin neljä kertaa vuoden aikana Härmälän, Rantaperkiön ja Hatanpään alueiden asukkaille. Seuran kotisivujen osoite on www.harmala-seura.net ja seuralla on myös oma Facebook-ryhmä nimellä Härmälän historialliset paikat ja tapahtumat.