Kevätmielellä Härmälässä…..

…..vietettiin kodikkaasti Härmälä-seuran kevätjuhlaa Kuuselan palvelutalossa toukokuun toisena torstaina. Juhlaan oli saapunut joukko härmäläläisiä ja Kuuselan asukkaita ja tunnelma oli mukavan leppoisa ja kaikki näyttivät viihtyvät monipuolisen ohjelman äärellä. Ohjelmassa oli perinteisesti hyvät pullakahvit palvelutalon tarjoilemina, musiikkia, puheita, tietokilpailu, mukavia juttuja ja liikuntaa. Juhlan avasi Härmälä-seuran puheenjohtaja Hellä Asumaniemi ja kirkkoherra Antero Eskolin avasi kevään seurakunnan tervehdyksellä.
Härmälän pelimannit virittivät tilaisuuden tutuilla iki-ihanilla musiikkikappaleilla ja pelimannien odotettu musiikkitietokilpailu sai tapailemaan laulujen sanoja ja muistelemaan laulujen nimiä. Ja päivittelemään miten laulun nimi ei tule mieleen mutta laulun sanat olivat hyvässäkin muistissa.

Liikuntaa esittivät Iskun tytöt välkehtivissä puvuisssan ja illan yllätysnumero oli Duo Rico The Dog& Suzy Dog´n kauniin herkät laulut, joita tämä kaksikko taitavasti itse itseään säestäen esitti. Ja olihan juhlassa vielä arpajaisetkin ja komeat voitot ! Lähes joka arpa voitti, joten juhlasta lähdettiin kaikenkaikkiaan suut messingillä ja mieli avoimena keväälle ja kesän odotukselle.

Mukana tunnelmissa Aira Ikonen, kuuluttamassa ja juttuja kertomassa.