Toimintakertomus

Härmälä-Seura ry:n toimintakertomus 2018

1. Johtokunta

Johtokunta piti toimintavuoden aikana 5 kokousta. Johtokunnan puheenjohtaja Juhani Skogberg, varapuheenjohtaja Jorma Karhumäki, sihteeri Hannu Merikoski ja rahastonhoitaja Antti Sato. Johtokunnan jäsenet olivat Kyllikki Nikkanen, Eeva-Liisa Holappa sekä varajäsenet Erkki Nikkanen ja Antti Sato. Nettivastaava Veli-Pekka Eloranta, Nurkkakunta päätoimittaja Jari-Pekka Heimolinna ja ilmoitusmyyjä Juhani Skogberg.

2. Toiminnan tarkastajat

Toiminnan tarkastajina ovat toimineet Merja Sandholm ja varalla Tuija Sandholm.

3. Jäsenet ja talous

Seuran jäsenmäärä oli vuoden lopussa 116 jäsentä. Jäsenmaksu henkilöjäseniltä oli 10 euroa, yhteisöjäseniltä 30 euroa. Omatoimisia tuloja kertyi kirjojen ja korttien myynnistä sekä kesätapahtumasta. Kirjoja oli myynnissä myös Tampere-Seuralla. Nurkkakunta -lehti ilmestyi 4 kertaa.

4. Vuosikokoukset

Sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 23. päivänä maaliskuuta Kuuselan Seniorikeskuksessa. Sääntömääräinen syyskokous pidettiin 30. päivänä marraskuuta Kuuselan Seniorikeskuksessa.

5. Tapahtumat ja retket

Härmälän turvallisuuspäivässä oltiin mukana toukokuussa Härmälän koulun alueella. Härmälä-Seura osallistui tapahtumaan siten, että Kyllikki Nikkanen oli tilaisuudessa myymässä seuran kirjoja ja kortteja sekä esittelemässä seuran toimintaa. Tilaisuus oli suosittu.

Kevätkävely lauantaina 12.5. 2018 Partola-Keskuksen alapihasta klo 13.00. Kävely kesti noin tunnin ajan. Kävelimme Härmälänojan vartta tutustuen alueen luontoon ja historiaan.

6. Tiedottaminen

Nurkkakunta-lehti jaettiin neljä kertaa vuoden aikana Härmälän, Rantaperkiön ja Hatanpään alueiden asukkaille. Seuran kotisivujen osoite on www.harmala-seura.net ja seuralla on myös oma Facebook-ryhmä nimellä Härmälän historialliset paikat ja tapahtumat.